Färdiga för pass

2010-09-01

Idag har id-kontrollanten varit här och båda fölen är nu färdiga för passansökan. Jag var lite fundersam över hur det skulle gå att chipmärka Fluora då hon inte blivit hanterad så mycket, mer än långa kelstunder i hagen då förstås. Men under gosestunder kan hon ju alltid välja att gå sin väg, en viss skillnad mot att bli fasthållen för att dras i svansen och stucken i halsen. Men det var faktiskt inga problem, båda små damerna skötte sig utmärkt.

Var ute en sväng med Ting, jag tror hon rör sig bra igen, inte öm längre. Men det är lite svårt att se när man är själv, lättare när man kan titta lite på avstånd. Vi gick i alla fall förbi Foxens hage och oj vad Ting flirtade, dvs brunstade.. Första gången jag sett henne göra det, men antagligen brunstade hon tidigare i somras med. Blev då påmind om att hon blir tre år nästa sommar, ska hon betäckas då...? Vi får se!

Idag kom också både katalogen till Roslagsbro på lördag och till premieringen i Enköping senare i september. Bara fem shetlandsponnyer i Roslagsbro, men i Enköping var det desto fler - 22 stycken. Xandra och Lilja skulle visas sist av alla.