Lätta färdig för SUCH!

2010-09-12

Jaha, idag har vi då varit i Köping och haft en trevlig dag utomhus med uppehåll och en liten gnutta sol då och då.

Ting visades i en av de första klasserna, det var två deltagare, båda fick 39 poäng men Ting gick som tvåa. Lite tråkigt förstås, hon fick en sjua på skritten och när jag hörde det önskade jag hett att vi kunde få gå in i ringen och visa skritt en gång till. Men men, man har bara en chans! Jag är ändå väldigt glad över de tre första åttorna i hennes rad. Och den sista med förstås.

Lätta visades i första klass efter lunch och efter förra helgen var jag helt inställd på något lägre silver, som jag skrev igår. Även här var det två deltagare och jag blev väldigt överraskad när jag och Lätta fick gå först och ännu mer överraskad när jag hörde att tvåans poängrad var 41! Oj så glada vi blev, jag, Josefine och Eveline. Sist på dagen var det dags för ringarna, där gick vi sist bland sto-championerna, Lättas rad var 99878 (41) men hon fick en annan utmärkelse och det var Dagens bästa veteran - tack för det!

Det bästa av allt från denna dag är ju att Lätta faktiskt kan få sitt SUCH nu!! Det är hon så mycket värd då hon skulle haft det för många år sedan om resultat innan år 2000 fick räknas in. Så nu ska vi genast skicka in ansökan.

Nedan ett foto från dagen på vår fina veteran Lätta. Det är taget av Frida Erixon. Det på framsidan har Josefine tagit.