Allting är vitt vitt vitt

2012-11-29

Och så var det full vinter!! Snön har mer eller mindre vräkt ner i över ett dygn, det har nog kommit mer än en decimeter blöt och tung snö. Temperaturen ligger kring nollan men enligt prognoserna ska det bli många minusgrader i slutet av helgen. Det positiva med allt det vita är att det känns ljust ute fast det är mörkt tidigt.

För andra natten i rad står stona inne i stallet, tänk att stallet går att använda nu! Det ser så trevligt med hästar i boxarna, känns också väldigt skönt att speciellt Fenix kan ligga och vila i torrt spån. Han och Ting står i en box och Lilja och Fluora delar på en, dessa två är på 6,25 m² var. Selene står i en box av det minsta slaget, dvs 4 m². Ruta huserar på 5 m². Sedan finns en till box på 4 m² som just nu agerar verktygsförvaring och så den största som är nästan 8 m², den har inte fått någon grind ännu och i den är det för tillfället brädförråd.

Den gröna färgen jag skrivit om inhandlades i helgen som var, plusgraderna höll i sig och jag målade vindskyddet i pannlampans sken i tisdagskväll, är så nöjd att jag hann! Gränsfall kan man verkligen säga, antar att en proffsmålare inte rekommenderar målning utomhus vid denna tid.. Färgen känns i alla fall torr och så mycket snyggare det blev.