Is och full rulle

2012-02-22

Fyra plusgrader i ett par dagar och det har givit riktigt läskig isgata  både i och utanför hagen. Det är hård is med ett lager vatten ovanpå, känns som helt livsfarligt för både två- och fyrbenta. Hästarna får på grund av detta allt hö inne i utedriftsboxen och jag hoppas det gör att de håller sig inne hela dagarna tills det smält färdigt. Isen är givetvis inte överallt i hagen men på alla gångar vilket inkluderar gången in till stallet.

Det är full fart i Tings mage, det sparkar och far därinne när man sitter och känner. Härligt! Eventuella sparkar i Selenes mage borde kännas om cirka en månad. Ibland tycker jag hon ser dräktig ut men för ett par dagar sedan var hon alldeles blöt av regn och då såg hon smal ut och saknade den typiska dräktighetsformen på magen.

Imorgon jobbar jag 6.45-22.00... Det innebär att jag åker hemifrån kl 05 och kommer tillbaka kl 23.30. Tur jag har en snäll man som ställer upp med hö, vatten och tillsyn. Och en snäll Josefine som ska ordna med Selenes extra mathink.