Tior rakt igenom!

2019-10-20

Igår var en riktigt trevlig dag, så många glada och härliga människor samlade på samma ställe. Vart man än vände sig fanns någon rolig att prata med :-). Vart var detta då - jo, jag och Eveline var till Bullersta i Nyköping. Där var utställning med Linnea Ornstein som domare. 

Vi hade med oss Molly, Lasea och Platina, de visades i den ordningen det vill säga med stigande ålder och därtill stigande poäng, vilket var tur :).

Molly är alltså 1½ år, 75 cm hög, och hon var helt själv i sin klass. Fick tre 7:or i början av raden sedan 8 på skritt och 8 på trav, det blir 37 det. Men på sitt uppförande fick hon tior rakt igenom av mig, hon skötte sig exemplariskt från att jag tog in henne från hagen, delade och tofsade manen, stod på box själv utan oro en hel eftermiddag, kväll och natt, gick på transporten utan att blinka, obekymrad av andra hästar, saker och ridhuset. Helt exemplarisk, som sagt!

 

Pettersbacka Molly
Top Of The Line  /  Skäpperöds Selene

Lasea var näst på tur, hon var för ovanlighetens skulle ganska pigg. Hon kände väl ingen press, hade ju sitt diplom på det torra redan :). Av Linnea fick hon 38 poäng och det här får vara hennes sista utställning som treåring, hon har varit ute på banan åtta gånger i år, bra jobbat!

 

Pettersbacka Lasea

Sista ponnyn av alla ut för dagen, det var Platina det. Platina har samma mamma som Molly, det vill säga Selene. Hon var på humör och visade upp sig fint, gick tvåa i klassen med 5x8. Jag blev jätteglad över det guldet och hon är en så rolig ponny att visa, så fylld av gott självförtroende i ringen.

 

Pettersbacka Platina