På tal om Gotland..

2011-06-08

Tack för de gratulationer jag fått angående min examen! Hela familjen har firat genom att vi varit över några dagar till Gotland och njutit av det fantastiska vädret. Barnen badade i havet nästan varje dag, vi var till Pippi och vattenlandet och hade det bara bra, det kändes verkligen som sommar trots att det bara är början av juni månad.

På tal om Gotland och deras berömda gutefår - idag kardade jag Liljas ull, det är inte klokt hur hon ser ut. Fluora fäller mycket jämnare och finare. Borstade Ruta också, jag har mycket svårt att förstå hur jag ska lyckas få hennes ben vita till på söndag. De är i nyanserna ljusgrå, gröna och smutsgula. Men annars så har hon blivit duktigare på att visas för hand i alla fall, hon travade på riktigt fint idag med lite bjudning, tack för det.

Någon som släppt hela vinterkappan och går omkring och glänser i fin sommarpäls är Selene, hon är jättefin. Och magen växer.

Jag hade inte tänkt anmäla till Ludvika-utställningen. Jag vet att jag är ledig den helgen, men tänkte att jag kanske skulle göra "något nyttigt" hemma när jag nu ska jobba heltid den första månaden. Men så blev jag sugen i alla fall, skulle vara roligt att visa för Maria Jansson tycker jag. Så jag har skrivit ut blanketter till Ting och Ruta, kanske åker ändå..? Måste i så fall betala in ikväll. Vågar inte anmäla någon av åringarna med tanke på att det är en utställning för hästar och inte tackor.