Killarna mest

2013-02-05

Har suttit ganska mycket i hagen tillsammans med Gallium och Fabbe den senaste tiden, måste ju försöka få Fabbe att bli lite lättare att fånga. Han kommer gärna fram och gosar, tycker om att bli kliad på halsen men har en stark instinkt att dra vid minsta hastiga rörelse från mig. Jag hoppas att det kommer att ge med sig.

 


Axtorps Fabrégas 1 år och 9 månader

 På språng

 

Gallium däremot, han är precis som mina andra hästar, social, "på" och väldigt sällskapssjuk. De två har i alla fall kul av varandras sällskap, de leker och busar varje dag blandat med höätande.

 


Pettersbacka Gallium 1 år och 7 månader.

 Killarna tillsammans.

 

Tömkörde Lilja idag igen, har haft uppehåll i nästan fyra veckor. Det gick kanon! Hon gick på jättefint och mindes även halt-kommandot. Ibland är det så bra att ta en paus, det kan ge jättemycket på något sätt. Precis när vi var färdiga kom det tre kubik med spån, bara att ta fram skyffeln och börja ösa i säckar, 25 stycken à 120 liter blev det. Oftast får jag spånet färdigt i säck, men idag kom det alltså i skopa.

Just det ja - när jag borstade Lilja inför tömkörningen märkte jag att hon börjat fälla så smått! Fåglarnar kvittrar också mycket mer än för bara en vecka sedan. Våren måste med andra ord vara på gång!