Riksrapport

2013-08-19

Riksrapport.

Jaha, något guld resulterade inte årets rikstutställning i för Ting. Hon fick 39 poäng som så många gånger förr, det blev 8:or och så en 7:a på benen. Fast jag tyckte att hon var så fin.. Hon fick dock beröm från domaren Annika Strindgård angående hennes hull, "alldeles lagom och i mycket bra skick". Sådana ord är alltid mycket roligt att få tycker jag. I Tings klass var det hela åtta stycken deltagare, många för att vara en ministoklass. Ting gick som nummer 5 i rangeringen.

 

Foto: Frida Erixon

 

Selene visades för första gången i veteranklass. Hon var lite seg och uttråkad i ringen, vilket är ganska typiskt för henne. Hon fick äran att gå sist, det vill säga på tredje placering. Samtliga deltagare hade 40 poäng i hennes klass, Selenes rad var jämna 5x8. Jag är mycket nöjd och glad över hennes guld.

 

Foto: Frida Erixon

 

Foto: Frida Erixon

 

Foto: Frida Erixon

 

Lilla Platina gjorde sin utställningsdebut sju veckor gammal. Hon skötte det mesta bra om man undantar en relativt viktig detalj - hon var helt vild i ringen, stod hur som helst eller inte alls och i galopp. Ja ja. Hennes rad började i alla fall bra med 88, sedan kom benen med en liten 6:a, skritten en 7:a och så traven en 8:a. Detta gav 37 poäng, hade gärna fått klass I förstås men jag hoppas att benen tar sig med tiden. Det borde de ju göra, hon är så liten ännu.

 

Foto: Frida Erixon

 

Som ni ser är alla foton tagna av Frida på Vildängens Stuteri, tack så mycket!