Fina Selene

2013-03-07

Som synes på framsidan börjar Selene bli riktigt rund och fin om magen. Hon tar det mestadels lugnt och står helst i höhögarna och tuggar. Hon är så fin. Tre månader kvar av dräktigheten är det, hon är ju beräknad till i början av juni.

Har beställt ett träns från Globus till Fluora. Leverans skulle inte bli förrän om ett par veckor. Jag har aldrig köpt träns från Globus tidigare och har ingen aning om hur de är i storlek. Det som Lilja och Ting använder är från Hööks och i storlek minishetland, det tränset är lite för stort för Fluora. Det jag beställt är även det i minishetlandstorlek och jag hoppas det är något mindre och passar tjejen.

Idag har det varit ett soligt och härligt vårväder och mycket av isen på vägen har smält bort. Jag gick först en kort promenad med Ting och sedan samma sväng med sonen hennes. Fenix är jätteduktig på att gå själv på promenad, han bryr sig inte det minsta om att de andra är kvar i hagen, han går på som om han varit vuxen i många år. Sedan avslutade jag med att tömköra Lilja, vi tränade skritt - halt - skritt massor av gånger, hon kan kommandona. Jag tror inte att det skulle vara några problem att sätta sulkyn bakom henne, beroende av väglag är det kanske snart dags.