Platina bör öva

2013-08-08

Är fortfarande så glad över söndagens härliga resultat, tänk att båda tjejerna drog till med varsitt guld! Det känns helt fantastiskt roligt! Och så Foxen med, jag vet att han är klar för Super-SUCH nu, vilken hingst.

Efter att Foxen åkt hem har jag börjat köra Ting igen och hon är på gång. Glad och pigg, hoppas det håller i sig. Nedan ett foto på Ting taget för cirka en månad sedan.

 

 

Idag var hovslagaren här och efter det tränade jag och Josse med Selene och fölet inför Riksen. Selene var duktig som vanligt men Platina kräver nog lite mer övning. Hon gillar att kasta sig omkull på sidan verkar det som. Hon gillar också att bitas och att stå på bakbenen, ofta när hon vill dia stegrar hon upp på Selenes rygg ett par gånger först.

Josefine och Eveline har blivit tillfrågade om att dela ut priser och rosetter på utställningen i Rimbo. Josefine tackade ja utan att blinka. Eveline skulle egentligen spelat fotboll på Åland hela den helgen men efter några dagars övervägande bestämde hon sig för att åka hem redan på lördagkvällen för att följa med till Rimbo istället.