Andra advent

2016-12-04

Andra advent dagen till ära. Idag har vi lagat staket, i veckan var det nämligen blåsväder och en stor gran lade sig så snyggt på fel ställe. Nu är den uppkapad, det mesta riset eldat och staketet i sin ordning igen. Till nästa träd faller :-).

Nu har även Vena lärt sig få fram vatten i koppen, hon tryckte så duktigt när jag stod och tittade på. Bara Lasea kvar, det kan ju hända att hon också kan även om jag inte sett det. Jag har bara sett henne dricka men tyvärr inte trycka. Hon är ju så framåt på alla sätt så det där borde inte vara några svårigheter alls för henne egentligen.

En eftermiddagspromenad i solen passade jag, Josse och Eve på att ta också. Platina är alltid så ivrig att få följa med, när hon ser en grimma tränger hon sig fram och typ stoppar in nosen i någon rem, hon visar så tydligt att hon vill (ska) med. Hennes mor Selene och så Safena följde också med på turen.

Nu kommer en väldigt annorlunda bild för att vara på denna sida. Här visas nästan bara ponnybilder även om jag och barnen kan finnas med på ett hörn ibland, men då alltid med ponny :-). Detta är i alla fall Eveline och hennes rygg. Den börjar som synes bli ordentligt påverkad av hennes skolios och på tisdag ska hon få operera den. Det blir en stor operation som hon ser fram emot att få göra.