Fin rosett - fin ponny

2016-07-25

Tittar flera gånger varje dag på Platinas blågula rosett från i lördags och bara njuter, så fin den är :-). Sedan tittar jag ut i hagen på henne och tänker samma sak, så fin hon är :-). Skickade in hennes papper till SSS för att få RS idag.

Skickade även in anmälan till sommarpremiering på Ökna idag. För om jag räknat rätt så är Selene nu berättigad till avelsvärdebokstav A och det är i så fall kul att få den på en premieringsplats och inte bara pappersvägen även om det också är ett alternativ. Samtidigt tänker jag att Nickel ska få fölmönstras vid samma tillfällle. Han är fortfarande på sin kant när det gäller att hälsa på oss men han är väldigt tuff och hänger med både Dessi och Safena på galopprundor i hagen. Sötnos!

Ting är inne på sin andra brunst och jag tror nog att även Platina är på gång att brunsta om. Hoppas verkligen att åtminstone Platina och Lilja tar sig, Ting är bara som en bonus i det hela.

Det är galet mycket bromsar runt hästarna. Den senaste veckan har varit så varm och det är nog inte kul att vara häst när luften står helt still. Har också sett de första spåren av styngflugorna, Selene hade några ägg på ena benet igår. Snart är det nog dags att lägga en timme om dagen på äggplockning igen..