Påsken förbi

2016-03-29

Påsken förbi, den gick väldigt fort eftersom jag jobbade natt i dagarna (nätterna) tre, men de som var vakna dagtid här hemma hittade både tussilago och blåsippor och sommardäcken kom på. Och jag fyllde dessutom år på långfredagen!

Mer vårtecken är att stona fick sova ute natten till idag, de brukar ha lite svårt att inse det de första kvällarna efter utstallning och ställa sig på kö för att få komma in enligt rutinen, men det var faktiskt ingen som gjorde det igår. Alla stod nöjda vid höet.

På våren finns det en bäck en bit härifrån som vi brukar gå och låta hästarna kliva i, en del av dem tycker det är jätteroligt och andra är inte alls intresserade. Vi har varit dit ett par dagar i rad nu och Dessi är helt till sig, hon kliver i och klafsar med framhovarna så det stänker omkring henne och sen vill hon nästan rulla, men där får vi stoppa!

 

 

 


Dresssed For Success

 

Sedan har jag och Eveline dragit en hel del päls också, Selene släpper massor, Lilja med, men hon är ju så håröm så henne får man inte dra ett strå på. De yngre släpper förstås inte alls ännu men det kommer nog snart.