Egen klass

2021-09-01

I helgen var vi till Väddö, till en bra utställningsplats där allt låg nära och var bra anordnat. Det var Torsten Jeppsson som dömde och Josse kom hem från Göteborg för att vara med och så skrev hon åt Torsten också. Det kändes som att det var den första uppehållsdagen med lite sol på flera veckor, har ju regnat mer eller mindre hela tiden i augusti.

Vi hade med oss alla treåringarna - Nelly, Molly och Stella. Den första, Nelly, har inte visats sen hon var föl, hon har haft så många olika skavanker att det inte varit någon idé att ta ut henne. Jag vill ju annars gärna visa dem både som föl, ett- och tvååringar, både för träningens skull och för att det är roligt med unghästar, att se hur de utvecklas.

Då det bara var dessa tre deltagare i klassen visste jag att jag skulle få gå både först och sist i rangeringen, frågan var bara i vilken ordning. Alla tre har samma pappa, Top Of The Line, så det blev ju som en avkommeklass med nästan :-).

Först i ringen placerades då Nelly. Hon fick 5x8 och en stund senare tilldelades hon också titeln Champion Miniungsto, väldigt kul!

Tvåa med samma rad, 5x8, gick Molly. Och sen Stella då, nära guld hon med, men en 7:a på huvud, hals och bål gav summan 39. Men så roligt och skönt att två av dem blev guldbelönade. 

På lördag åker vi till Bollnäs på treårspremiering, bara att hålla tummarna att de gör sitt bästa då med, alla tre tjejerna.

Nedan - bilder tagna av Annette Wadman, tack så mycket!

 

Pettersbacka Nelly

e Top Of The Line     u Dressed For Success
 

 

 

 Pettersbacka Molly

e Top Of The Line    u Skäpperöds Selene

 

 

Pettersbacka Stella

e Top Of The Line    u Pettersbacka Platina