Nära... men :-)

2021-12-01

Årets sista utställning för oss var för lite över en vecka sedan i Stjärnhov. Där var det jultema som gällde, Liselotte Erixon var domare och hon förklarade noga och bra all sin kritik under hela dagen. Det var hingstar och valacker innan lunch och ston efter, ganska skönt med den uppdelningen tyckte jag. Dessutom innebar den ju att vi inte behövde åka så tidigt hemifrån och det uppskattar jag.

Stella var givetvis med för att försöka få det sista guldet för att uppnå dubbelguldsdiplom. Det gick dessvärre inte, för det räcker inte med att få "en mycket staaaark 39:a". Det var alltså nära men får trots allt vara nöjd med hennes ändå fina treårssäsong; 3 x 38, 2 x 39 och 1 x 40.

Eveline var så sugen på att tävla Ting i agilityn som också anordnades, den var Tings huvudsakliga anledning till att åka med. Men är man på plats får man givetvis tävla i skönhet också, och Ting är alltid så svart och fin. Agilitybanan var julinspirerad och Ting tog sig an alla hinder med god bjudning och de gjorde en felfri runda tillsammans. En stund senare gick hon i ringen runt Liselotte och erhöll en fin guldmedalj med 40 poäng.

 

 

 

 

Ettåriga Lilly fick följa med också. Hon var som en dröm att göra i ordning trots sin unga ålder, stod helt stilla på stallgången med mycket bra tålamod, hon är dessutom en så snäll ponny. Jag tycker ju om att visa unghästar, både för hanteringens skull och för det roliga i att se hur de utvecklas under sin uppväxt.  Som föl visades hon med 32 poäng så jag hade ju stor förhoppning om att hon skulle uppnå nytt personbästa. Det gjorde hon också, höjde sig med 5 poäng, till raden 87778, det vill säga 37. Och hon fick väldigt god kritik som jag hoppas hon kommer växa i, så roligt att höra på.

 

 


Pettersbacka Lilly