En Joker till låns

2021-04-25

Pettersbacka Odd, han är nu elva månader gammal och det börjar bli hög tid för honom att lämna stoflocken han vuxit upp i. Odd har ju varit den ende ponnyn av manligt kön här sedan han föddes och dessutom har han varit så snäll och lugn, så det har inte känts som någon riktig brådska att flytta honom till andra sidan staketet. Men, helt plötsligt kommer han komma på att han är hingst och innan dess är det bäst att han bytt hage. 


Odd

 

Ende ponnyn av manligt kön, som sagt, det blir ju ensamt och tråkigt. Därför var vi till Ella igår och lånade hem en väldigt söt och något försiktig kille som heter The Joker, vilket var planerat sedan en lång tid tillbaka. Joker tog resan med ro och vi släppte ihop dem vid hemkomsten vilket gick så bra så. Jag är säker på att de kommer ha mycket roligt av varandra och vi är så glada att få ha honom här ett tag, är ju alltid så spännade att få lära känna en ny individ.

 

 

Det kändes även som att både Dessi och Odd var klara med varandra i mamma-son-rollen för de har knappt gnäggat efter varandra sedan separationen, trots att de bara går på varsin sida om ett staket och helt skulle kunna sakna förståelse för situationen. Väldigt skönt, det ger mig annars lätt lite dåligt samvete den dagen man delar på mammor och barn, de gånger de verkar allför ledsna.