Äntligen utställning!

2020-08-09

Igår var det äntligen dags för utställning! Debut i augusti, inget som hör till vanligheterna. Jag och Eveline tog med oss tre ungston och åkte till Jättendal, förbi Hudiksvall några mil, har aldrig varit så långt norrut på utställning men var en ganska bra plats. Vädret bjöd på 30° sol och dömde gjorde Linnea Ornstein.

Molly och Stella är två år båda två, de gick i samma klass och de fick samma poängrad med summan 38. De är ganska olika till utseendet trots att de har samma pappa i Top Of The Line, Molly har sedan Selene till mamma och Stella har Selene till mormor. Båda skötte sig okej i ringen men hade lite svårt att stå still i uppställningarna.

Klassen efter var för treåriga ministon och där hör ju Bella hemma. När vi skulle mäta henne såg jag att hon skruvade ganska ordentligt i bak, har inte tänkt på innan.. Så bra att vi har plan på att åka till Koko, sa jag till Eveline, men inte så mycket att göra åt där och då. Hon gick tvåa i sin klass med en fin 9:a på typen men sen 7:or på ben och skritt, med just kommentaren skruvar bak.

Om en månad är det Bellas 3-årspremiering, hoppas hoppas det går att få lite bättre ordning på skruvandet tills dess.

Fota skulle vi såklart göra i värmen, men då var de ganska trötta på att stå still. Till slut tröttnade jag och Eveline med vilket man i princip alltid gör efter hundra bilder där ett ben, ett öra, ett öga, en svans eller något annat inte är där man vill :-).

 

Med klart fokus mot ringen, måste varit hingstklassen..

 

Petterbacka Molly
e Top Of The Line     u Skäpperöds Selene

 

Pettersbacka Stella
e Top Of The Line     u Pettersbacka Platina

 

Shape Of You dvs Bella
e Let's try again     u Just Perfect