Bra dag. Ändå.

2020-09-20

Förra inlägget döpte jag till En helg över förväntan. Ska jag döpa detta till En helg under förväntan? Nja, gör nog inte det även om det kanske är lite på det viset. Hur som helst, igår åkte jag och Eveline till Söderhamn och där hade vi en väldigt bra dag med människor man bara träffar några gånger om året, men det är så trevligt när man väl gör. Vädret var soligt och strålande vackert även om bedömningarna av Ronny Johnsson skedde inne i ridhuset. 

Bedömningarna ja, det var just de, hur gick det då? 

Selene som är 22 år gammal i år var själv i sin klass, hon är så fin och fräsch i kroppen och hon var så pigg i huvudet igår! Hon har inte tävlat på sju år och det var som att hon bara längtat efter att få komma ut igen, ville takta i skritten och var så glad. Jag hade såklart hoppats på ett guld men nu fick hon 39 och jag jag vet :-) det är bra för en gammal veteran. Det var 8:or och så en 7:a på punkt två Huvud/hals/bål. Senare på kvällen fick jag fina bilder av Emelie Videll på henne, tack!

 

 

 

 Skäpperöds Selene

Selenes 2-åriga dotter Molly var också med, hon var som sin mamma pigg och glad, men är ju fortfarande något outvecklad även om jag gillar hur hon ser ut. Hon har ett väldigt fint huvud och är lätt att ha med sig, har ju varit ute två gånger i år och det ger god träning inför nästa års viktiga säsong. 37 poäng fick hon fördelat på 78787.

37 poäng. Det var just vad Bella också fick vilket givetvis var lite tråkigare, även om hon kan slappna av och få precis vad hon har lust med eftersom det gick så bra för henne för två veckor sedan. Jag tyckte hon var precis lika fin igår. Men :-). Frågan är om hon är klar för säsongen nu eller om hon vill försöka få revansch, hon behöver ju inte, men kul skulle det vara..!