Eve stod för guldet!

2018-06-08

Nationaldagen firade vi utanför Norrköping, närmare bestämt i Norsholm, hos Pernilla som bjöd in till utställning tillsammans med Shetland Öst. Lite blåsigt men soligt och skönt, trevliga människor, fina hästar och Inga-Lill Hoveklint som domare.

Safena, Lilja och Ting var med, Eveline tävlade även Lilja i handlerklass. Tror faktiskt jag ska ta Evelines resultat först, hon och Lilja var nämligen jätteduktiga tillsammans. Eveline var lite nervös innan men det märktes inte utan hon fick mycket beröm av domaren för sin visning och en guldmedalj, så nöjd efteråt :-).

 

 

 

Pettersbacka Lilja tillsammans med Eveline

 

Lilja och Ting gick i samma klass, en ganska stor klass med ministon utan föl. Ting fick 39 poäng och gick som nummer fem i rangeringen, Lilja fick ett poäng mindre det vill säga 38. Båda två var pigga och duktiga i ringen.

 

 

Ting

 

Safena gjorde premiär på sin 3-årssäsong och det kunde ju faktiskt gått bättre. Hon fick lite ynkliga 37 poäng, fick kritik för sin något grova hals och sedan var hon dessutom bredspårig bak med stelt hasarbete. När vi tittade på henne bakifrån på ridbanan såg det ut som att något inte stämmer med hennes högra bakben. Så idag har jag bokat tid hos Koko i Eskilstuna och hade tur, vi får komma dit redan på tisdag och så får vi se vad han kan hitta på. Något riktigt bra hoppas jag!

 

Pettersbacka Safena 3 år, och jag då!