En Molly!

2018-06-13

Nämen - ett brunt stoföl! Det fick Selene idag :-). En liten söt tjej som väger 12 kg och bara är 47 cm hög. Hon ska heta Pettersbacka Molly, efter grundämnet Molybden. Selene har ju det temat på sina föl, grundämnen.

 

 

 

 

 

Molly har samma pappa som Nelly, det vill säga Top Of The Line, som var här förra sommaren. Selene fölade själv någon gång mellan 12 och 14 idag. Linnea var hemma på förmiddagen och då gick Selene omkring med sin stora mage, Josefine kom hem på eftermiddagen och då var allt klart. Jag var på jobbet... precis som när Dessi fölade alltså. Vilken tur att allt gick bra även denna gång. Jag skrev ju igår att det var dags att börja vaka, jag var upp i natt men det verkar som att det är dagtid vaket behövs här i år.

Molly har lite veka kotor på alla fyra benen, jag hoppas att det ska rätta till sig inom några dagar.

Igår var vi iväg till equiterapeuten med Safena. Hon hade en muskel jag just nu inte minns namnet på, men som sitter runt knäet och som var stretchad åt fel håll, hon har troligen fläkt sig. Koko kunde rätta till den där och då så nu hoppas jag att hon tar det lugnt och inte gör om samma sak. Vi tog med Lilja också, hon rör sig ju lite kort och stelt. Hon var inte fast någonstans i kroppen men däremot allmänt spänd i musklerna.