Shape Of You

2018-06-09

Idag har vi hämtat hem vår nya tjej Shape Of You! Henne har vi väntat på länge, snart i 1½ år, trots att hon själv precis bara fyllt ett. 

 

 

Men så här är det, hennes pappa är den fantastiske Elithingsten Let's Try Again RS 375, som jag länge velat ha ett sto efter. Jag fick ett stoföl efter honom 2008 och även ett år 2009 men dessvärre dog båda två i fellägen. Så förra vintern bokade jag fölet som låg i Just Perfects mage, efter Try, "om det skulle visa sig vara ett sto" vilket det sedan var. Mamman heter således Just Perfect och detta är hennes första avkomma.

Idag var alltså första gången vi fick se Shape Of You, har inte sett henne ens på bild tidigare! Enligt Ella ska hon vara en försiktig tjej och det ska bli spännande att lära känna henne. Hennes namn är lite långt att säga så ett smeknamn går vi och funderar på. Ella föreslog skabbräven men något bättre får vi nog hitta på :-), hon ser långt ifrån skabbig ut! I natt får hon gå tillsammans med Vena och Lasea i egen hage så det inte blir så många nya ansikten att hälsa på, på en gång.