Härlig tid!

2018-05-13

Sommarväder, det är verkligen vad man kan kalla detta! Från att varit vinter hur länge som helst till blå himmel och strålande varm sol. Vi har varit på Gotland och haft det bra några dagar men är nu hemma igen och det är minst lika bra det :-). Var nästan lite nervös över att åka ifrån Dessi även om hon har minst tre veckor kvar nu, när vi kommit hem, men det där vet man ju aldrig. Hennes föl kan ju komma nu eller kanske i midsommar.. Mickes pappa höll hur som ordningen här hemma med hö och så. Och på tal om hö, idag fick stona gå ut i en av sommarhagarna och äta gräs i några timmar, det blev glada miner förstås. 

 

Alla ston minus Selene som höll sig en bit bort.

 

Men de har så mycket päls kvar! Alla utom Dessi. Jag måste verkligen börja dra på dem som är anmälda till Norsholm och Söderhamn. Det värsta är att Lilja ju är så håröm och hon är anmäld till båda.. Tre veckor är det till Norsholm så får hoppas att värmen och det gröna gräset gör sitt till också. 

Vilken härlig tid som kommer nu, med fågelsång och ljusa nätter och fölvak och förhoppningsvis små söta föl och utställningar :-).