Tunga magar

2018-05-03

Lins (som jag nästan fått för mig heter Lirio nu.. Lirio är ju hans halvbror som flyttade för ett år sen, de är så lika till utseendet) verkar trivas fint med killarna. De leker och springer mycket och samsas bra vid höet, skönt. Stoflocken springer faktiskt också och busar ganska mycket nu om dagarna, kanske har fått någon slags vårkänslor. Ja inte Selene, det är sällan hon hänger på, tjugo år gammal som hon är. Och hennes dräktighetsmage är stor och säkert tung.

Har skickat iväg anmälningar till både Norsholm på nationaldagen och till Söderhamn en vecka senare. Juni känns långt fram men det är ju bara en månad dit! Och då det vanliga, hur tusan ska de hinna tappa vinterpälsen tills dess? Verkar helt orimligt trots att vi hjälper till. Men oftast brukar det ju lösa sig. Den enda som tappat ganska mycket är Dessi och hon ska ju inte ens med. Dessis mage börjar också bli riktigt stor, eller så syns det så bra för att hon är så liten, hon börjar bli som en tunna på fyra pinnben. Ser också trött ut och står utanför utedriften och vilar mycket om dagarna.

Det börjar bli dags att tömma dyngplattan, har ju förmånen att få köra ut det hela på en grannes åker, så länge den är plöjd. Så skönt att få bort alltihop, skulle inte vilja ha det ligga en hel sommar. 

Börjar få sån lust att hämta hem den nya lilla, men det blir nog inte riktigt än ändå, förhoppningsvis om ett par veckor eller så.

Funderar starkt på att plocka bort Gästboken i menyraden ovan. Är ju helt enkelt inga som skriver i såna längre.