Fortsatt vinter

2018-03-13

Och det är fortfarande vinter! Det började lite sent men nu har det varit vitt länge och det snöade senast för några timmar sen. Hästarna är rena och fina och går mest och gör ingenting om dagarna, de ser ut att ha det ganska bra. Äter och springer något varv ibland bara. Har tagit ett par korta promenader med Lins och han tycker det väl är ganska okej att gå iväg själv en stund, men tempot är avsevärt mycket högre hemåt än bortåt :-). Han är fortfarande ganska mammakär också.

I april ska det vara en bruksdag i Bro, dit har vi varit ett par gånger innan och hade gärna åkt på igen, om det inte varit för att jag jobbar den helgen. Så den får vi hoppa tyvärr, såg annars att proppen precis lagts ut. Annars hade kanske Safena fått göra premiär på bruksbanorna, hon är ju tre i år och hade kanske tyckt det varit kul. Hon är alltså tre och har en viktig säsong framför sig utställningsmässigt. Hon har ju varit fin men för tillfället är det lite svårt att se hur hon egentligen ser ut.. Mycket päls som står rakt ut. Hennes lillsyster Vena däremot är riktigt fin just nu.

Såg att Shetlandstidningen är på gång, roligt, vi är med i detta nummers Uppfödarstafett. Har glömt bort vad jag skrev, hoppas det kommer kännas okej att läsa det och att jag svarat vettigt.