Vintrigt och kallt

2018-03-01

Det har blivit så vintrigt här! Senaste veckan har det snöat så nu är det säkert tre decimeter och så vitt och fint. Och kallt, men det har det nog varit lite överallt. Jag säger ofta att jag inte anmäler till vinterutställningar för att jag är rädd för femton minusgrader i ridhus och iskalla fingrar som ska försöka rengöra en nedbajsad svans i kallt vatten. I helgen är Nords första utställning, i Kristinehamn, och vädermässigt kan det nog bli som jag beskrev ovan :-). Så jag är glad att vi ska vara hemma.

I helgen som var, var jag tillsammans med Josse, Eve och Linnea till Göteborg horseshow för att titta på främst hoppning. Vi såg fredagkvällen och hela lördagen och det var så väldigt roligt att vi gärna hade sett en dag till! Det var härlig stämning och duktiga ryttare och hästar. En riktigt bra helg!

Helgen innan dess var jag på Nords årsmöte, jag och Johanna från Skärgården samåkte. Det var också trevligt. Ganska god uppslutning på mötet och några intressanta diskussioner blev det. Dessutom fick Johanna ta emot årets Uppfödarpris från Nord, så fina ponnyer de har på gården!

Här kommer en huvudbild på vår uppfödning Pettersbacka Lins, han är snart nio månader faktiskt. Har inte insett att han är hingst alls ännu vilket är skönt då han gärna kan få gå kvar ett tag till med mamma, har inte lust att dela på dem i detta vintriga väder :-).