År 2015 på plats

2015-01-03

Nytt år sedan några dagar, nu är det 2015 som gäller. Avslutade det förra året med att skotta rent stallplanen för att lastbilen skulle kunna vända eftersom det var hö på gång. Igår hämtade vi höet och det var inga problem att vända, inte en gnutta snö fanns kvar men det var inte tack vare mig utan på grund av plusgrader. All snö är nu helt borta och all snöskottning skedde egentligen helt i onödan skulle man kunna säga. Men vem visste det..?

 


Så här fin var i alla fall Smilla medan snö och kyla låg kvar. Men som jag sagt förut, jag har egentligen inget emot plusgrader på vintern.

Idag har Eveline och hennes kusin hoppat hinder med bland annat Selene, Ting och Fluora. Efter det följde jag med dem på en promenad, vi gick förbi ett hygge och där låg en jättestor tall omkull på vägen. Erbjöd Platina att hoppa och vilket skutt hon tog! Duktig! Lirio var också med men han hade för korta ben för att ens försöka, Selene föredrog att gå bredvid. Men sedan kom vi till ett dike och där hoppade alla glatt, både två- och fyrbenta.