Bokat Horseshow

2015-10-01

Första oktober som sagt, men varmt och skönt har det varit och jag hoppas det är det imorgon också när jag ska göra i ordning hästarna. Eveline ska förstås starta handlerklass på lördag, man ska anmäla sig på plats. Planen var att hon skulle visa Lilja men Lilja är lite stark och då blir Eveline osäker. Därför kommer hon nog att visa Dessi istället, Dessi är väldigt oerfaren och ingen klippa som Selene, men hon är liten och snäll och Eveline rår på henne så jag tror det blir bra. De har övat några gånger tillsammans under veckan.

Jag har putsat fönstret i stallkammaren idag, det är konstigt vad tydligt det syns när ett fönster blivit putsat, det ser så rent och klart ut trots att det inte var någon fara innan heller. Men det finns alltid lite damm och regnstänk att feja bort. Tog två av fönstren i stallet också, känner att jag måste ta de fyra resterande imorgon för det blev så fint.

Nyss bokade jag biljetter till Sweden International Horseshow i Solna den första advent. Jag och alla barnen ska åka dit och se föreställningarna på fredag eftermiddag samt kväll, det ska vara lite blandad kompott, mest hoppning av olika slag, sedan körning av fyrspann, rasparad mm. Barnen ser fram emot stjärnstafetten men jag vet inte vilka kändisar som ska vara med, får kolla upp det. Jag har inte varit på detta evenemang sedan 1999 kanske, så det ska bli jättekul.