Snart hemflytt

2015-09-28

Ja nu har vi varit borta igen, väldigt mycket åkande för oss detta år. Denna gång var vi till Kroatien där Micke sprang en mara i Ston, det gäller ju att välja de tillfällen vi övriga i familjen vill följa med och heja på :-). Sommar och varmt var det där nere och vi hade härliga dagar på stranden. Som vanligt höll Mickes pappa ställningarna här hemma, vi är så bortskämda med det.

Väl hemma var det bara att sätta sig och plocka flugägg igen, hur länge ska de orka vara i farten då? Andra slags flugor har väl krupit in i vrår och lagt sig för länge sedan.

Igår var jag ute och tränade med Dessi och då fick hon till en jättefin trav flera gånger. Hon är så lätt att tycka om den tjejen, det kände jag på en gång, redan när vi hämtade henne i stallet hos Ellinor.

Killarna är kvar nere i sommarhagen hos mina föräldrar men det börjar dra ihop sig för hemgång, det blir kanske på söndag, dagen efter utställningen. För på lördag är det ju utställning, ska bil så kul!!! Men Lilja och Ting har lurvat på sig massor och som jag sagt tidigare - de ser så tjocka ut.

 

Killarna igår i höstsolen, jag och Linnea blev så populära, vi hade äpplen med oss..