Bra idéer

2015-03-06

I tisdagskväll var vi och hämtade hem hö, dessa ton borde bli de sista för säsongen, men man vet ju aldrig. Känns som vanligt superskönt att ha fullt på skullen, nu har ju jag ingen skulle längre utan ett förråd, men i alla fall.

Igår hade Eveline kusin Madde här och då ställde vi upp ett hinder och så fick Lilja, Ting, Platina och Dessi ta några skutt i var. Lilja var hur pigg och glad som heslst, hon flög över. Ting hoppade också glatt men inte med samma mängd luft mellan bom och ben. Platina var helt vild och sprang järnet, bara att hänga med, kul att hoppa! För Dessi var det premiär och hon tyckte också det var kul när hon fick springa hack i häl på Platina, hon bara hängde med. På den planerade Södertälje-utställningen i augusti ska det vara handlerhoppning, det låter ju riktigt intressant :-).

Någonting annat bra jag nyligen läst är i propositionen till Ockelbo, där får man mängdrabatt på anmälningsavgiften, anmäler man tre eller fler kostar det 200 kr per ponny istället för ordinarie 250 kr. En riktigt bra idé av arrangörerna och/eller Shetland Nord tycker jag, som ofta har med tre stycken ponnyer när jag åker.