Beröm för bromsar

2015-04-14

Igår var jag och besiktigade transporten och den gick så fint igenom med beröm för bromsarna. - Det lönar sig att sköta om bromsarna, det är det inte alla som gör, sade besiktningsmannen till mig. Javisst, svarade jag... och mörkade därmed att vi inte lagt en minut på bromsarna de senaste åren.. Bara tur med andra ord.

Sedan ägnade jag fyra timmar åt att städa ett par toaletter i vinterhagen och under tiden hade jag ett öga på höätande ponnyer för jag var på jakt efter träckprover. Hade de bajsat efter en halvtimme hade jag avbrutit mockandet redan då för att kanske ta en körtur, men det var bara att vänta. Till slut var allt insamlat och det var bara en bonus att jag kört iväg så många skottkärror som det blev. För att få rent i hagen borde jag invänta träckprover varje dag i en hel vecka, så lär det inte bli men några fler kärror måste i alla fall köras iväg.

När påskutställningen var för någon vecka sedan fick Dessis mamma Diamonds Are Forever ett guld så nu är hon berättigad till SUCH, roligt!