Promenadstim

2015-12-28

Precis före jul kom Shetlandstidningen och där var det flera bilder på våra hästar - Ting, Selene, Dessi och Ruta - kul! Har bläddrat igenom hela tidningen men inte läst mer än en tredjedel ännu, vad bra så jag har mycket mer kul att läsa! Vid sidan av alla vetenskapliga artiklar om sjuksköterskor och munbedömningar som jag för tillfälligt förkovrar mig i.

Det verkar som att det kom snö på många håll igår, men inte hos oss. Minusgrader blev det i alla fall och då drogs det till med -10 på en gång, ett par tre stycken räckte inte som det verkar.

Jag, Josse och Eve är inne i ett riktigt promeneringsstim. Fölis, som snart verkligen inte är en fölis längre, vill med varje gång, hon är så på. Dessi och Platina vill också alltid med. Det är väl egentligen bara Smilla och Ting som inte kommer och ställer sig på kö.

Manne fick en stor radiostyrd bil i julklapp, den går att köra med ute och det är så kul att köra längs häststaketet, hästarna blir så pigga och nyfikna. Och snygga. I sommar ska jag be Manne följa med och köra bilen ringside, alla ponnyer kommer att höja sig ett snäpp ;-).

 

Ruta och Lilja

 

 

Platina och Safena

 

 

Dessi längst fram, sedan Platina med Safena alldeles bakom, så Ruta och längst bak Lilja.