Fyra datum

2014-08-28

Såg några nya datum för aktiviteter på Shetland Nords hemsida idag - ett höstmöte, en gångartsträning och en hubertusjakt.

Datumet för höstmötet jobbar jag, det får alltså hoppas över. Tråkigt, det annonserades ju om 25-årskalas och allt! Men men.

Gångartsförbättringskurs i Östervåla då? Det skulle ju kunna vara intressant kanske. Man kunde delta med eller utan häst, roligast vore väl att ha med sig egen ponny, men jag vet inte riktigt vilken jag skulle ta med. Lilja hade varit en bra kandidat eftersom jag alltid upplevt henne som lite stel och styltig i gångarterna, men eftersom hon har Lirio är det ändå ingen bra idé. Ting är en annan bra, men kanske onödigt att åka ut med henne om hon är dräktig. Samma sak med Smilla. Ruta eller Platina kanske? Vi får se.

Den första november och Hubertusjakt i Grängesberg hade varit roligt, med undantaget att jag har strax över 26 mil dit.. Tyvärr lite långt att åka för en långpromenad med hästar, hur trevlig dagen och sällskapet än skulle vara.

Ett annat datum jag såg igår var för en utställning utanför Norrtälje den 20:e september, anordnad av RPAF. Då jobbar jag också, synd, för trots att vi varit iväg på många utställningar i sommar är jag fortfarande full av utställningslust. Hade varit kul att åka dit, men det är väl så att Borlänge får bli den sista för säsongen för oss.