Egen sida

2014-06-13

Idag är första dagen det regnat några droppar på vår lille fölis, jag hoppas det blir fortsatt uppehåll igen. Det känns sådär när de blir blöta i början, men antagligen bryr de sig inte så mycket om det. Det är nog mest jag. Lirio är väldigt liten och söt, imorgon är han en vecka gammal. För Lilja får vi hälsa men han håller sig gärna på en liten bits avstånd, det brukar ju gå över ganska fort.

 

Lirio har nu fått en egen sida under Unghingstar.

I måndags var vi till veterinären för att baktkolla Ting, hon brunstade ju så fint för store snygge Ace på Nationaldagsutställningen. Men inför veterinären knep hon ihop och där fanns ingen tillstymmelse till brunst. Så det vara bara att åka hem igen. Synd.

Och så ger jag mig själv en gratulation! Idag har jag kört upp för utökad B-behörighet på körkortet, så nu är det fritt fram att dra lite tyngre släp. Var lite nervös inför det hela, det var 21 år sedan jag tog B-kortet och det kändes lite skakigt att på nytt köra runt med en kontrollant i passagerarstolen och bli bedömd under 45 minuter. Men hur som helst, jag blev godkänd.