Alla Dag

2014-02-14

Alla hjärtans dag idag . Har köpt ett kilo äpplen till hästarna så att de ska få fira litegrann, uppskattas säkerligen. Till mig själv (eller det blir egentligen till hästarna det med förstås) har jag köpt ett nytt tredelat bett. Har inte provat det på någon ännu, men det ser bra ut i alla fall.

All snö är borta vilket betyder att hagarna inte är helt torra överallt... Mjukt och fint på sina ställen. Skulle egentligen vara bra om det vore någon minusgrad nattetid, då skulle det nog bli lite torrare. Men ska inte klaga, jämfört med England är vädret guld, där verkar det regna i alldeles otroliga mängder.

Vi har förresten stora fina snödroppar som blommar framför huset och fåglarna kvittrar. Det känns inte som att det kommer mer snö i vinter, men man vet aldrig. Helt plötsligt är det kanske vitt igen.

Lilja som är så ordentlig och renlig i sin box har börjat med att stoppa ner hovarna i sin vattenhink. På morgonen är den allt annat än fräsch, kan vara både spån, bajsbollar och jord i den. Men lyfter man på framhovarna ser de nykratsade ut. Dum vana, speciellt om hon blir törstig.

I helgen börjar utställningssäsongen, på lördag i Örebro och på söndag i Norrköping. Ser fram emot att höra resultaten, det var så länge sedan sist nu, så detta blir riktigt spännande.

Själv ska jag jobba, jobbar tre av fyra helger i februari. Det bara blev så! Vi lägger till stor del vårt eget schema, i tio-veckorsperioder. Nu var jag sugen på att vara ledig några vardagar nästa vecka då barnen har sportlov så då fick det bli helger istället.