På posten

2014-07-01

Igår kom det två kul brev på posten, det är inte varje dag det inte!

Det ena var ett stort kuvert och i det låg det ett Elit-diplom till Xandra! Jag blev jätteglad, jag trodde inte att man skulle få ett sånt när man ansökte postumt. Det ska genast ramas in och sättas upp i stallet.

Det andra var en vanlig gammal hederlig katalog till lördagens utställning i Riddarhyttan, tack så mycket för den! Jag tycker mycket om att få katalogen i pappersformat, har redan bläddrat igenom den två gånger. Den var fin och informativ och den måste dessutom vara en trygghet för den som inte är så van vid dylika tillställningar. Givetvis krävs det lite extra av arrangörerna genom att behöva skriva adresser på alla kataloger samt investera i porton men i alla fall jag tycker det jättemycket värt.

Här kommer ett par foton till från Eves hästläger, igår hade de ett lätt duggregn nästan hela dagen, men det spelade ingen roll. Nedan är det Ting som hoppar höjden 2 dm.  

 

 

Linnea tog en ridtur också, då passade hon på att hoppa efteråt. Det gick så fint så, jag ledde, hon höll i sig och Ruta "flög" över. Två decimeter även det, alldeles lagom.

Senare på kvällen tömkörde jag Fabbe vilket sker ganska ofta. Han är duktig med tömkörningen, men de senaste gångerna har jag haft med sulkyn på ett hörn också. Han har inte varit förspänd men Josse drar kärran när vi skrittar i rätt position. Ibland går det okej med övningen, men igår var han så otroligt spänd av sig. Jag förstår inte att han ska behöva vara så nervös, han verkar ständigt leva efter mottot Alltid redo. Har inte det mottot något med scouterna att göra?