Orättvisor

2014-05-05

Idag kom det fyra flaskor FinalMist på posten, känns bra, laddat inför utställningssäsongen. Idag är också första lediga dagen efter att ha jobbat nio av tio dagar. Som tur var lyste solen så jag har givetvis mest varit ute. Körde Ting på förmiddagen, det var dock iskall nordanvind så vantarna var på. Ting var pigg och glad. Sedan lite utställningsträning med Gallium, han slängde med huvudet från sida till sida samt viftade med frambenen i traven.. På kvällen var barnen sugna på promenad så då tog vi med oss Smilla, Platina och Ruta på en tur.

På eftermiddagen uppstod stora orättvisor bland stona. Selene, Platina, Lilja och Smilla fick nämligen gå några timmar i en av sommarhagarna, de blev givetvis mäkta nöjda med det.

 


Lilja

 


Smilla

 

Några mindre nöjda individer var Ruta, Fluora och Ting, de fick nämligen gå kvar i den tomma vinterhagen... De sprang runt och skrek och spanade, var ganska vilda, kanske frustration?!

 

Man skulle kunna tro att det är två högdräktiga tjejer men så är det ju inte på något sätt. Därför beslutet att inte få gräs till mellanmål ännu.