Många fina ston

2014-06-19

Katalogen till Riddarhyttan ligger i webstamboken. Fluoras klass är full av fina ministon, bland annat ett sto med samma far som henne själv, Design To Make A Difference. Även det fina ministoet som Ting tävlade emot i Norrtälje ska vara med. Blir väldigt roligt att få se dem alla. Men utställningen är inte förrän i juli, länge dit... Nej, om bara två veckor är det redan juli!!

Och det börjar bli dags att fundera på vilka som ska få följa med till Södertälje också, den utställningen är precis i början av augusti. Kanske Lilja och fölis? Om inte Lilja faller ur som nybliven mor, det är ingen omöjlighet även om hon ser fin ut nu.

Arbetade min sista dag innan semester idag. Det hade hällregnat från kl 7-15 här hemma, men som så duktiga och snälla barn jag har hade de tagit in Lilja och Lirio vid 9-tiden och släppt ut dem när regnet upphört. Det känns riktigt bra, gott beslut Josse och Eve!

Eve fyllde 12 igår, hon tycker mycket om att hoppa med hästarna, tar hinkar och staketstolp och gör hinder av. Av oss fick hon 4 "sockerbitar" och 4 bommar av plast. De är redan provhoppade.