Promenader

2014-03-11

Härligt vårväder även idag. Jag och Eveline skulle gå på promenad med Fluora och Smilla. När vi tagit på grimmorna i hagen och gick in i stallet blev vi omsprungna av Platina som också hemskt gärna ville följa med, vem kan motstå? Hon fick också komma med så jag hade en i var hand. Alla var pigga och raska och Smilla drog så Eveline blev alldeles trött i armen. Platina vill alltid följa med överallt, hon är så väldigt glad och social av sig. 

Fluora börjar för övrigt bli alldeles för tjock. Magen står ut åt alla håll när hon kommer och springer. Hon har en sådan figur, hon kommer  nog att få alltför lätt att lägga på sig. Ju rundare hon blir desto mer syns bredspårigheten också.

I skymningen tog jag och Gallium en promenad också. Han är lugn och snäll. Behöver lära sig kommandon för halt, fram och trav inför utställning så det är bra att gå en sväng ibland. Han har blivit finare jämfört med förra året, har breddat sig lite över rygg och kors vilket är positivt. Ska bli roligt att ta med honom på visning framöver.