Nytt medlemsskap

2014-04-04

Nu har jag blivit medlem i Roslagens Ponnyavelsförening. Det har jag varit av och till förut också, men nu var det ett par år sedan sist. Den föreningen verkar vara aktiva i år, jag hoppas jag får tillfälle att deltaga i någon av aktiviteterna. Jag har precis missat ett säkerligen jätteintressant föredrag om hästens färger, det var förra helgen och då var ju vi i Kiruna. I slutet av maj är det en utställning i Norrtälje anordnad av RPAF och den är jag i alla fall sugen på, vet att jag är ledig den helgen. Ting är fin just nu, kanske hon får åka med. Men vem mer vet jag inte, kanske Gallium? Det beror på hur han tänker tappa sin päls, annars kan det vara lagom att ta med honom dit, nära och bra.

Jag och Ting tog en långpromenad tillsammans på eftermiddagen, vi var ute i över en timme. Det var skönt, jättehärligt väder. Jag jobbade natten till idag så en promenad i vårsolen satt verkligen på sin plats.

Imorgon är det hingstpremiering för shetlänningar nere vid Jönköping. Hade funderingar på att åka dit tillsammans med Johanna, men det fick prioriteras bort från min sida till förmån för tre innebandymatcher. Det är väldigt många hingstar anmälda så det hade nog annars varit en trevlig utflykt.