Mycket trevlig dag!

2014-06-06

Idag firade vi då Nationaldagen på Skogslotten i Norrköping. Vilken superbra dag det blev!! En välordnad utställning med varmt väder, många fina hästar och så jättemånga trevliga människor att prata med. Verkligen trevligt!

Och sedan är jag givetvis så nöjd med mina tjejers resultat, så härligt att få två blågula rosetter med sig hem samma dag, det är jag inte bortskämd med.

Först visades Ruta i en klass med sju färgade ponnyer, hon gick som nummer fyra och fick fina ord av domare Morgan Johnsson. Han tyckte jag skulle vara glad med ett så fint sto som dessutom var skäck, han berömde även Rutas pappa Epus mycket. Glad är jag också förstås! Ruta fick 98878 och skötte sig mycket bra i ringen.

 

 

Ett par timmar senare visades Ting. Från början var det fyra ministon i hennes klass men vid start återstod bara två, båda med samma far, det vill säga Kameleon. Ting fick äran att gå först med 98788, också 40 poäng alltså. Tänk att Ting fått guld tre utställningar i rad, det är så roligt. Hon har blivit så fin tycker jag.

 

 

När vi stod och väntade på championatringarna vaknade Ting till och började brunsta också. Hon föll för BIS-hingsten Nightingales Black Ace och hade nog gärna haft lite närkontakt med honom, stor, svart och snygg. Men det gick inte för sig och nu hoppas jag att det går att kolla henne hos veterinär på måndag.

 

Tack alla för idag!