3x39 och så 37

2014-08-03

Igår var vi, jag och alla barnen, till Södertälje där en mycket varm och jättetrevlig utställning anordnades. Parkering, ring, sekreteriat, mat och wc - allt fanns inom en diameter av 100 meter, väldigt bekvämt.

Platina var först ut av våra, hon var duktig i ringen, fick sin bästa poäng hittills med raden 88788. Välbenad från sidan men något instabil bak, vilket gav sjuan i mitten.

 


Pettersbacka Platina

 

En stund därefter var det Rutas tur att visa upp sig. Hon har ju skämt bort oss med två guld i rad så det var klart att vi hoppades igen. Men denna gång fick vi nöja oss med 39 poäng, hon fick tyvärr en 7:a på skritten och resten 8:or. Inget att göra åt, hon var så duktig och gjorde sitt bästa, fina Ruta.

 


Pettersbacka Ruta

 

Efter lunchen var det en hel hög ston och föl som visades. Lilja var pigg och vaken och även hon fick 39 poäng, alltså vår tredje 39-poängare för dagen. Hennes rad var likadan som Rutas, det vill säga 88878.

 

Pettersbacka Lilja


Sist var det dags för Lirio. Han var helt trött och tagen av värmen, tror han bara tyckte det var jobbigt. Han var duktig på att dia och även att dricka i vattenhinken men som sagt, ganska spak. Nåväl, han fick raden 88777 och därmed 37 poäng.

 


Pettersbacka Lirio

 

Väl hemma kändes det så bra att få släppa ut dem i hagen igen, idag har det blåst ganska mycket och de har sett ut att njuta av att luften rör sig lite. Lirio har gasat runt de andra något varv då och då, så han har vaknat till med :-).