Kasst väder

2014-06-23

Vilket kasst väder, tio grader, blåst och regn hela dagen. Lilja och fölis har fått gå in i stallet några timmar för att torka upp. Platina frös också men var inte vidare sugen på att stå själv i box så hon fick gå in till Ruta och Fluora en stund i stället, gav dem hö i utedriften så jag hoppas de håller sig där under tak i några timmar. Förhoppningsvis avtar regnandet i kväll så alla får gå tillbaka till sina ordinarie platser.

Jag har blivit lite dålig på att anmäla i tid till utställningar. Förut skickade jag alltid in flera veckor innan sista dag, men nu är det oftast i sista minuten. Det är tråkigt för dem som anordnar, svårt för dem att veta om det kommer några ponnyer eller ej. Men nyss var jag lite duktig i alla fall, skickade in till Södertälje åtta dagar innan sista dag. Har nu anmält Lilja med föl, Ruta och så Platina. Det kommer bli fullt i transporten om alla följer med.

Ingen brunst hos Ting ännu, jag hoppas hon gör det snart nu. I slutet av veckan är det tre veckor sedan hon brunstade på Skogslotten (om hon nu inte bara lurades?) så jag håller tummarna. Har precis betalat räkningen från förra kollen som ju inte gick att genomföra, eftersom hon redan gått ur den eventuella brunsten... Synd.