I tidningen

2017-03-10

Trots att vädret inte riktigt kan bestämma sig gällande vinter eller vår så börjar det lossna en hel del päls på ponnyerna. Men inte på alla, somliga håller hårdare i sin vinterkappa än andra. Och så brukar det vara.

Jag har fyllt på i pälsglansförrådet, har nu fem oöppnade FinalMist, det ska väl förslå ett tag. Bra att ha laddat inför säsongen! Nords utställningar började förra helgen i Kristinehamn, hade ju tidigare en svag plan om att åka dit trots vinter, men så hade jag jobbhelg och det blev inget. På morgonen samma dag som utställningen var kändes det bara skönt, för det snöade och var ganska oplogat på vägen, 30 mil med hästsläp hade varit sådär.

 

 

I början av veckan var en lokal tidning här, Upplands Nyheter, och pratade med mig om hästarna, stuteriet och tid. De ringde några dagar innan och hörde om de fick komma och göra ett reportage. Det hela skulle publiceras idag tror jag, men eftersom vi inte har den tidningen får jag vänta med att se hur det blev till nästa vecka. Då ska de nämligen skicka ett exemplar lovade de. Spännande att se (hoppas jag) vad hon som var här skrev ihop...