Bruks och drive-in

2017-09-16

Idag har vi varit i Köping på brukstävlingar och en utställning i drive-in form. Såna här dagar är ju bara så härliga! Varmt och skönt har vi haft det och så alla trevliga människor och fina hästar - super!

Utställningen var alltså drive-in, det innebär att man får ett startnummer när man anmäler på morgonen och så visar man en och en utan ringar och championat. Alla guldmedaljörer gick vidare till att tävla om bästa sto, hingst, föl och valack och några extra priser därtill på slutet av dagen. Ganska smidigt faktiskt.

Vi visade två av de tre ponnyer vi hade med oss, Ting och Platina, Dessi fick stå över. Ting fick guld fördelat på 5x8, Platina fick 39 där 7:an låg på benen. Det var bara 13 hästar av 53 visade som erhöll guldplakett så Ting ska vara lite mallig tycker jag :-).

 


Min finaste Ting

 

Sen körde vi bruks resten av dagen. Dessi tävlade i agility med Eveline och Linnea. Det var första gången Linnea tävlade i agility så hon var lite nervös sa hon :-). Det gick i alla fall bra. Sedan startade jag och Eveline henne i handlerhoppning där vi båda var felfria.

 

Linnea och Dessi går i åtta runt koner,
rätt väg måste gås och inga bollar får åka ned.

 

Linnea och Dessi igen. Här ska ponnyn
gå/springa rakt genom pallkragen med samtliga hovar.

 

Eveline och Dessi i handlerhoppning.

 

Både jag och Eveline tävlade Ting och Platina i agility också. Så startade jag alla tre ponnyerna i handlerhoppning, tyckte att jag och Platina var så snabba men någon placering blev det inte, hm :-).

 

Jag och Ting genom prasselbanden.

 

Kameran hade inget batteri upptäckte vi och min telefon verkar inte vara av den skarpaste sorten.. Avslutade sedan dagen på bästa sätt på Max tillsammans med ett stort gäng andra hästdoftande människor. Tack till er alla för idag!