RS 7425

2017-09-03

Dessi har fått sitt RS-nummer, det blev 7425. Kom då på att det är dags att boka in id-kontrollanten till Lins också så att han kan få ett pass. Han är faktiskt tre månader gammal imorgon. Det är ganska kul att se att han, storasyster Lasea och mamma Lilja oftast går tillsammans i hagen, som en liten familj. De är så lika i färgen alla tre också, bara storlekarna som skiljer.

Om ett par veckor är det brukstävlingar i Köping. Jag, Eve och Linnea ska åka dit, tillsammans med Ting, Platina och Dessi. Vi ska tävla i agility och handlerhoppning, även Linnea. Hon var ju med i några maskeradklasser på Ruta förut, men annars blir detta premiär för henne. Hon ska tävla agility med Dessi, lugn och stabil agilityponny!

I samband med bruksklasserna är det också en drive-in-utställning och dit har jag anmält två ponnyer. Vilka behöver man inte bestämma förrän samma dag, men eftersom Dessi blir tråkigare för var vecka som går (precis som förra säsongen) så tror jag det blir Platina och Ting som får visa upp sig.

Jag har målat en hel del under sommaren. Allt grönt på stallet är målat, från början hade jag tänkt bara södergaveln, men när jag började insåg jag att det bara var att fortsätta. Sen målar jag rött, det finns hur mycket hagstaket som helst att måla om. Jag tycker det är ganska kul och det syns ju att det gjorts. Nu håller jag på med den nyaste stora sommarhagen, nästan hela utsidan är färdig men bara cirka en tredjedel på insidan. Ännu.