Vacker som en dag

2017-06-26

 Skäpperöds Selene 19 år och vacker som en dag!


Visst är hon! Gråa hår börjar synas i pannan men det är det enda som tyder på ålder också. Har inte planerat någon utställning för henne i år men vi får se hur det blir. Annars har jag anmält till Nyköping i mitten av juli, premieringen i Österbybruk efter det och så Rimbo helgen därpå. Mycket i juli.

 

 

Lins ska följa med till Österbybruk för att fölmönstras av Ronny Johansson. Det blir nog ingen vanlig utställning för honom i år, de som är lite senare ligger så långt bort och dessutom finns risk att mamma Lilja börjar tappa formen mot slutet av säsongen då hon ger di två år i rad. Hon är alltid snygg nyfölad men sen kan hon bli lite lång och tråkig.

 

 

Ovan är det Vena och Lasea och de har ju båda blivit ett år nu. Vi mätte dem igår och det skiljer faktiskt fyra hela centimeter på dem. Lasea är 74 cm och Vena 78. Vena är anmäld till Rimbo, kanske Lasea får åka nånstans lite senare. Vår tredje åring Nickel är inte mätt ännu, ska göra det också. Var ner till killarnas sommarhage igår och klippte under staketet, de ska få flytta dit i veckan. Nu går de mellan några av hagarna här hemma dagtid och betar av så fint.