Fyra fina bruna!

2017-07-31

I lördags var vi till Rimbo och med oss i släpet hade vi fyra unga bruna. Gillar ju den bruna färgen starkt och har gjort i många år, har tur att det blivit så många! Jag tycker också det är roligt att visa unghästar, bra för dem att komma ut och kul att få dem bedömda.

 

 

Safena, Platina, jag, Dessi, Vena och Linnea.

 

Safena var grinig hela dagen och gjorde sitt bästa för att bråka med de andra i transporten. Hon är två år gammal och uppför sig riktigt kaxigt mot sina vänner för tillfället. Hur som. Dagen var varm och solig, utställningen perfekt ordnad av Hanna Dahlström med familj och medhjälpare. Allt flöt på så fint! Domare på plats var Maria Jansson. Samtliga våra visades i klasserna efter varann, inom en timme var vi färdiga, skönt på ett sätt att köra alla på en gång och sen vara klara.

Pettersbacka Vena är ett år och det här var hennes första utställning någonsin. Hon var duktig och det gick bra, fick fin kritik men skritten var stel. Hon fick 39 poäng med 7:a på skritten. Undrar om det är något vi borde kolla upp..

 

 

Pettersbacka Vena, är fin men ser lite ettårig ut.
Och det är ju precis vad hon är :-).

 

På tur var det sen Pettersbacka Safena, två år som sagt. Hennes kritik var även den bra, men så en tråkig 7:a på benen relaterat till markvid bak, vilket gav slutresultatet 39.

 

Pettersbacka Safena

 

Därefter var det Dessis tur. Hon tyckte nog att dagen var för varm, var svår att hålla vaken. Visningen gick ändå helt okej men skritten var oengagerad och där blev det en 7:a.. och så 39 poäng då förstås. Sist ut var Platina som i mina ögon alltid är så snygg, hon var på gott humör men var för dagen något bredspårig bak och därmed 7 på benen. Så 39 även där! Vi tog inga foton på vare sig Dessi eller Platina för det finns redan så nyligen tagna på dem att vi hoppade det i värmen.

Vi var alltså färdiga redan mitt på dagen, förutom att Eveline passade på att visa Dessi i handlerklass under lunchpausen, med 39 poäng. Vad annars :-). 

Så sammanfattningsvis fick vi med oss fyra egentligen jättebra resultat hem, men ett poäng till per häst hade trots det inte känts fel..!