Kallt!

2017-01-05

Det är väldigt förkylt här hos oss. Det är väldigt kallt ute också, nu är det -13° men det ska bli ännu kallare inatt och under morgondagen sägs det.

Förkylning i kombination med kallgraderna har gjort att vi mest varit inomhus de senaste dagarna. Så jag har uppdaterat fliken "om oss" här på sidan. I stort sett samma text men nya foton på barnen och ny layout. Bilderna på barnen var cirka fem år gamla så de har ju förändrats en del. Bilderna på oss lite äldre är inte bytta, vi har nog inte förändrats så mycket väl.. ;-). 

Eftersom jag, tillsammans med Hanna, Ingrid och May, utgör valberedningen i Shetland Nord har vi lite bråda tider där också. Förhoppningsvis har vi snart ett komplett förslag till en blivande styrelse att lämna över till årsmötet. Så länge man inte kör fast är det ett ganska roligt arbete, dessutom måste jag säga att vi inom valberedningen har ett mycket gott samarbete :-).

 

Vårt hus för några vintrar sedan. Så här mycket snö är det ett tag kvar till, men kallt ser det ut att varit i alla fall.