Regnat

2017-10-18

Det har regnat mycket sen sist. Säkert bra. Men jag blev lite vek och tog in stoflocken två nätter i rad så de fick torka lite :-). De har flyttat över till vinterhagen så skydd har de, men i mina ögon såg det mysigt ut att få lite torrt spån under hovarna en stund. Men nu är de ute som vanligt igen, förhoppningsvis dröjer det några månader till installning här.

På tal om spån har det kommit ett antal säckar från hyvleriet, skönt att ha hemma. Ja inte bara skönt, ett måste med förstås. Hö har de börjat få och där är det också dags för påfyllning snart, har fortfarande kvar från i våras men det går ju åt fort när man väl börjar ge regelbundet.

Snart ska Lins få sin första vaccinationsspruta. Ska kolla i mina tabeller vilka som mer ska ha, det är ju alltid några som ska ha påfyllning. Har egentligen för mig att det bara var Selene denna höst.

Det drar också ihop sig för anmälan till Kristinehamn.. Jag undrar jag vilka som ska få följa med. Lasea tror jag i alla fall. Och kanske Ting. Hon är visad för Maria Jansson flera gånger förut, men eftersom det är bruksklasser där också måste det vara med i beräkningen. Och sen kanske en till då, ska fundera lite till.. Hade egentligen varit roligt att ha med Nickel, 1-årshingsten. Får se.