Nyköping

2017-07-16

Igår var vi i Nyköping, hemma hos Mia och Tobbe på deras fina gård, för årets andra utställning. Solen sken ordentligt, allt var bra ordnat och Ronny Johnsson dömde. Vi var där i god tid, Dessi skulle visas tidigt på dagen, de andra två efter lunch.

Dessi var duktig i ringen, stod snyggt och skrittade till sig en nia. Var lite orolig att hon skulle hinna bli dåsig av värmen men det var ingen fara. Nu har hon fått två guld som treåring, känns ju ändå bra inför premieringen nästa helg, om det inte skulle vilja sig då. Dagens handlerklass följde nästan direkt på, där fick Dessi gå i ringen en gång till, nu tillsammans med Eveline. Det gick också jättebra, de vann :-).

 


Dressed For Success

 

 

Agilityklasser anordnades också, med drop-in-start. Eveline ville starta med samtliga våra tre så det klarades av på förmiddagen även det. Det blev tre felfria rundor, Dessi snabbast, Ting en sekund längre och Platina ytterligare ett par sekunder efter. Platina var lite skeptisk till att ställa sig med framhovarna i en rockring men gick med på det till slut, därav lite längre tid. Men huvudsaken de vågar och blir felfria!

Efter lunchen var det dags för Ting och Platina, de gick nu i samma klass för första gången. Ting visades först och hon var riktigt duktig, stod så lugnt och fint framför Ronny. Direkt efter var det Platina men hon kunde inte stå still en sekund, trampade och snurrade in benen i varann. Det gjorde hon sist också, på Nationaldagen. Synd, hon är ju så snygg när hon koncentrerar sig. Ting fick gå på fjärde plats med fina 40 poäng, en nia på typ.

 

Little Miss Attitude

 

Platina fick gå näst sist i klassen med 39 poäng. Lite tråkigt förstås, hon fick en sjua på huvud, hals och bål. Hon som kan vara så snygg på just den punkten. Men inte mycket att göra åt.

 

Pettersbacka Platina